اولین آشپزخانه صنعتی زندان های خوزستان در زندان مرکزی اهواز افتتاح و به بهره برداری رسید

آشپزخانه صنعتی زندان مرکزی اهواز با قابلیت پخت و آماده سازی غذا تا ۵ هزار نفر ظرفیت در هر نوبت کاری و با اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و زیر بنای بیش از ۵۰۰ متر مربع متر به دست پوستچی مدیر کل زندانهای استان افتتاح و به بهره برداری رسید.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی زندانهای خوزستان ، در مراسم افتتاح این پروژه خدماتی- صنعتی زندانهای استان که با حضور جمعی از مسئولین ارشد ستاد اداره کل زندان ها و مدیر زندان مرکزی اهواز انجام پذیرفت، مدیر کل زندانهای خوزستان در سخنانی از همت و تلاش معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل ، همکاران موثر در اجرای این پروژه و مدیر زندان مرکزی اهواز به واسطه این اقدام تشکر کرد و آن را مصداقی بر اجرای پروژه های کیفی و اصولی در راستای توسعه کیفیت کار و حسن مدیریت منابع مالی و اعتباری دانست.

رضا پوستچی احداث و راه اندازی آشپزخانه صنعتی زندان مرکزی اهواز را مصداقی هزینه کرد اعتبارات در جای درست و متناسب با نیازهای اساسی مجموعه برشمرد و عنوان کرد در این پروژه رضایتمندی گروه های مخاطب در ابعاد مختلف فراهم خواهد شد و این نوع از اقدامات از فعالیتهای ماندگار محسوب می شود که شیرینی اش در خرسندی کارکنان ، سربازان و زندانیان و ارتقای سلامت تغذیه آنها نمود میابد.
حمزه بروجنی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل زندانهای خوزستان نیز در سخنانی به مناسبت افتتاح این پروژه از حمایت و پشتیبانی مدیر کل زندانهای استان تقدیر نمود و گفت: هدف ما این است که بتوانیم برنامه ها و پروژه های شایسته ای را در راستای توسعه خدمات و کیفیت کار و بهره‌وری به انجام برسانیم و با پشتیبانی و نگهداری مناسب از آن رضایت گروه‌های برخوردار را بعنوان برترین سرمایه سازمانی بدست آوریم
وی راه اندازی اولین آشپزخانه صنعتی زندان های استان را اقدامی مبارک در راستای ارتقاء بهره وری و کیفیت طبخ و توزیع خوراک زندانیان کارکنان کار و وظیفه برشمرد و خاطرنشان ساخت: این آشپزخانه تمام صنعتی قابلیت پخت غذا با کیفیت مناسب و خوب را برای نزدیک به ۵ هزار زندانی در هر شیفت داراست که در فاز دوم آن تمام زندان ها و مراکز تامینی و تربیتی مرکز استان تحت پوشش قرار می گیرد.
این مقام مسئول در زندانهای استان از نصب و راه اندازی ۲۴ دیگ طبخ  در این فاز از پروژه خبر داد و خاطرنشان ساخت: در زندان که مجموعه‌ای فعال طی ۲۴ ساعت شبانه روز است تامین و توزیع خوراک کیفی و مناسب از اهمیت بسزایی برخوردار است و با اجرای این پروژه که در این فاز زندان مرکزی را تحت پوشش قرار داده این امر به خوبی و بدون هدر رفت کالا و اقلام خوراکی و همچنین با ارتقای سطح بهداشت کار در تمامی مراحل آماده سازی و طبخ غذا که به صورت مکانیزه انجام می پذیرد ، میسر گردیده است.
بروجنی در خاتمه با اعلام اینکه در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی، ما اتخاذ راهکارها و انجام برنامه هایی که بتواند از هدررفت منابع و کالا پیشگیری نموده و ارتقاء بهره وری و کیفیت کار و نتیجه محصول را افزایش دهد در دستور کار قرار دادیم که اجرای این پروژه و بهره‌برداری از آن نیز در همین راستا انجام پذیرفته است که قطعاً از ره آورد و فرصت‌های جنبی آن در ارتقاء خدمات رفاهی به گروه های مخاطب و همچنین تکمیل فاز ۲ و راه اندازی انبارهای مرکزی و سردخانه مرکزی مرتبط با آن بهره گیری خواهیم نمود.

افتتاح مجموعه آشپزخانه زندان مرکزی اهواز

افتتاح مجموعه آشپزخانه زندان مرکزی اهواز

افتتاح مجموعه آشپزخانه زندان مرکزی اهواز

Print Friendly, PDF & Email

نوشتن دیدگاه

آدرس پست الکترونیک شما منتشر نخواهد شد.لطفا فیلد های که دارای ستاره هستند را پر کنید *

*