به گزارش دفتر امور فرهنگی و تربیتی سازمان ، سید علی تهامی سرپرست دفتر امور فرهنگی و تربیتی در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین احمدی رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین ضمن اشاره به سایر فعالیتهای فرهنگی و تربیتی که در زندانها انجام می پذیرد گفت : برنامه های ویژه ماه محرم و صفر در زندانها نقش بسیار موثری در هدایت و اصلاح انسانهایی که مرتکب لغزش و محکوم به تحمل حبس شده اند داشته و خواهد داشت .
ایشان افزود : بمنظور توسعه و ترویج فرهنگ حسینی و بخصوص اربعین در زندانهای کشور تفاهم نامه ای مشترک فیمابین دفتر امور فرهنگی و تربیتی با کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین کشور منعقد گردید تا با هماهنگی و هم افزایی بیشتر اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی مناسبی را در زندانهای کشورشاهد باشیم .
در ادامه این جلسه حجت الاسلام والمسلمین احمدی مسئول کمیته فرهنگی ستاد اربعین کشور افزود : کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین آماده همکاری همه جانبه با سازمان زندانها در قالب تأمین راویان اربعین ، تأمین روحانیون ومادحین داوطلب و جهادی ، تأمین ابزارهای فرهنگی و تبلیغی مورد نیاز ، تأمین کتب ویژه روحانیون ، جذب نذورات و کمکهای خیرین جهت توسعه برنامه های مذهبی زندانها و ... می باشد .