حضور پرشور کارکنان و سربازان زندان‌های استان کردستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳

کارکنان و سربازان وظیفه زندان‌های استان کردستان با حضور پرشور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ماه با آرمان های امام راحل (ره) تجدید بیعت کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان های استان کردستان، همزمان با یوم الله بهمن و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، کارکنان و سربازان وظیفه زندان های استان همگام با آحاد ملت در راهپیمایی شرکت کردند.

محمد خسروی مدیرکل زندان های کردستان در این راهپیمایی گفت: فرارسیدن چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی که با مجاهدات، ایثار و وحدت ملت ایران به ثمر نشست، نماد استقامت، ایمان و استقلال خواهی ملتی است که در برابر ظلم و ستم و استکبار جهانی ایستاده و با توکل به خداوند، پرچم عدالت و آزادی را برافراشت.

وی افزود: حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجدید عهد با آرمان های انقلاب و گرامیداشت تلاش نسل هایی است که این حماسه را خلق کردند.

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha