
در جلسه شورای هماهنگی بانکهای استان کردستان به ریاست دکتر ازهاری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان، راهکارهای تأمین مالی جشن گلریزان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد توسط بانکها بررسی شد و مسئولان استانی بر نقش مؤثر بانکها و خیرین در بازگشت این زندانیان به آغوش خانوادههایشان تأکید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندانهای استان کردستان، جلسه شورای هماهنگی بانکهای استان کردستان به ریاست دکتر ازهاری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان با هدف برنامهریزی و تأمین منابع مالی برای جشن گلریزان برگزار شد. در این جلسه، مدیرکل زندانهای استان، مدیران بانکها و مسئولان استانی به بررسی راهکارهای حمایت از زندانیان جرائم غیرعمد پرداختند.
خسروی، مدیرکل زندانهای استان کردستان، در این جلسه از تلاشهای ستاد دیه و خیرین برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد تقدیر کرد. وی با اشاره به آمار آزادی زندانیان در سال های گذشته گفت: "از سال ۱۳۸۰ تاکنون، بیش از ۵ هزار زندانی غیرعمد با کمک خیرین استان از زندان آزاد شدهاند. در سال جاری نیز، ۲۸۳ زندانی با مجموع بدهی ۲۷۲ میلیارد تومان از زندان رهایی یافتند که بخشی از این مبلغ از طریق کمکهای بلاعوض و تسهیلات بانکی تأمین شد."
وی افزود: "در حال حاضر، ۲۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در استان کردستان منتظر کمکهای خیرین برای آزادی هستند. ما در تلاش هستیم با برگزاری جشن گلریزان در شهرستانهای مختلف، منابع لازم را برای آزادی این افراد فراهم کنیم."
ازهاری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان، نیز در این جلسه بر لزوم مشارکت فعال بانکها تأکید کرد و گفت: "جشن گلریزان یک حرکت خداپسندانه است و بانکها باید در کنار خیرین برای کمک به این افراد گام بردارند. انتظار داریم بانکها علاوه بر ارائه تسهیلات بانکی، در تأمین هزینه آزادی زندانیان نیز مشارکت کنند تا این افراد بتوانند در آستانه سال نو و عید فطر به خانوادههای خود بازگردند."
وی همچنین به اهمیت ایجاد فرصتهای شغلی برای زندانیان آزادشده اشاره کرد و افزود: "بانکها باید تسهیلات ویژهای برای اشتغال زندانیان آزاد شده در نظر بگیرند تا این افراد پس از آزادی بتوانند زندگی آبرومندانهای داشته باشند."
شاهغیبی، مشاور استاندار کردستان، در سخنان خود بر اهمیت مشارکت خیرین و فعالان اقتصادی در جشن گلریزان تأکید کرد. وی گفت: "ستاد دیه نقش مهمی در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد دارد، اما این امر بدون کمک خیرین، بانکها و فعالان اقتصادی ممکن نیست ، امیدواریم امسال نیز همانند سالهای گذشته شاهد حمایت گسترده مردم و نیکوکاران باشیم."
در پایان این جلسه خسروی مدیر کل زندانهای استان اعلام کرد که جشن گلریزان استان کردستان، فردا یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار خواهد شد.
خسروی از همه خیرین، مدیران بانکها و فعالان اقتصادی دعوت کرد تا با مشارکت در این مراسم، زمینه آزادی تعداد بیشتری از زندانیان نیازمند را فراهم کنند.
انتهای خبر/
نظر شما