فراهم شدن شرایط آزادی محکوم به قتل غیرعمد در گلستان

صبح امروز با حضور مدیرکل زندان‌ها و نائب رییس ستاد دیه گلستان، با رضایت اولیای دم در پرونده قتل غیرعمد، شرایط آزادی زندانی محکوم به دیون پس از ۸سال فراهم شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان‌های استان گلستان، غلامرضا سرلک گفت: این مددجو بدلیل عدم توانایی در پرداخت دیون قتل غیرعمد در زندان بسر میبرد که امروز با گذشت بخشی از دیون از سوی اولیای دم و کمک احدی از خیّرین و مساعدت ستاد دیه استان شرایط آزادی وی فراهم شد.

نائب رییس ستاد دیه افزود: دیگر پرونده ای که امروز بررسی شد در خصوص خانم جوانی که بدلیل اختلاف ملکی راهی زندان شد و بحمداله شاکی با طلب بیش از ۲میلیارد تومان با گذشت بخش زیادی از طلب خود با مبلغ ۷۰۰میلیون تومان رضایت داد و مقرر شد با کمک ستاد دیه و اعطای تسهیلات از زندان آزاد شود.

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha