همایش آموزشی برای خانواده‌های زندانیان در استان تهران

همایش آموزش‌های فرزندپروری و کسب و کار ویژه خانواده‌های زندانیان در «تالار ایوان شمس» شهرداری تهران برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان‌های استان تهران، همایش آموزش‌های فرزندپروری و کسب و کار با حضور مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان مرکز و مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران و خانواده‌های زندانیان در «تالار ایوان شمس» شهرداری تهران برگزار شد.

مظفر الوندی مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان مرکز در همایش پیرامون توصیف خانواده زندانیان گفت: اگر تفسیری از پرستار داشته باشیم خانواده‌های زندانیان به نوعی پرستار کسانی هستند که امکان وارد شدن لطمات و آسیب‌ها به آنها هست؛ همسر زندانیانی هستند که چند تا مشکل را همزمان باید تحمل کنند؛ از سویی دوری از همسر به خاطر اتفاقی که برایش افتاده و از سوی دیگر نگهداری فرزندانی که دارای مشکلات خاص خود هستند و به همین دلیل مفهوم پرستاری برای همسران دور از ذهن نیست.

همایش آموزشی برای خانواده های زندانیان

وی افزود: ما در طول سال‌هایی که با خانواده‌های زندانیان سر و کار داریم و متخصصین و مشاوران ما بررسی می‌کنند معتقدند مشکلات خانواده‌های زندانیان قابل مقایسه با افراد دیگر نیست آنان علاوه بر مشکل مالی و مادی به لحاظ وضعیتی که برایش پیش آمده مشکلات دیگری دارند و به نوعی در تعلیق به سر می‌برند.

وی تصریح کرد: خانواده ای که همسرش فوت می‌کند تکلیفش روشن است و می‌تواند برای آینده زندگی خود تصمیم بگیرد ولیکن فردی که همسرش زندانی است به نوعی در تعلیق به سر می‌برد و کسی که همسرش محکوم به زندان می‌ شود چه تصمیمی می‌تواند بگیرد؟ اگر جدا شود مشکلات خود را دارد و اگر نشود هم مشکلات دیگری را متحمل می‌شود.

الوندی در ادامه افزود: خانواده‌های زندانیان مشکلات عاطفی، روحی و روانی متعددی دارند و تمام آن ساختارهای ایجاد شده در زندگی ایشان به یکباره فرو می‌ریزد و روابط مالی، خانوادگی، تحصیلی و روابط فرزند و مادری و غیره با کوهی از مشکلات روبرو می‌شود و چنانچه توجهی به تحکیم این روابط نشود در حقیقت ما یک فرد مستعدی برای آسیب دیدن در جامعه تولید می‌کنیم.بنابراین نقش همسران زندانیان را اگر در نقش پرستار ببینیم نقش بسیار مهمی است‏.

مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان گفت: در بازدیدهایی که به صورت هفتگی انجام می‌شود بعضی از همسران زندانیان واقعاً صبور، مقاوم و برنامه ریز هستند و در زندگی خود توانستند متعهد باشند.

الوندی در مورد عدم تکیه خانواده‌ها بر مستمری گفت: بسیاری از خانواده‌ها تمایل دارند مستمری ماهانه داشته باشند ولی این مشکل خانواده‌ها را حل نمی‌کند این تجربه‌ای است که بسیاری از نهادهای حمایتی داشته‌اند ما بیشتر به دنبال این هستیم که بحث توانمندسازی متناسب با استعداد خود خانواده و اعضای خانواده ایجاد شود .

توانایی ایجاد شغل برای خانواده‌های زندانیان را داریم

همایش آموزشی برای خانواده های زندانیان

الوندی در زمینه ایجاد اشتغال تصریح کرد: انجمن در بحث اشتغال خانواده‌ها علی رغم مشکلات اشتغال در کشور هیچ مانع و محدودیتی نداریم و توانایی این را داریم تا کلیه خانواده‌هایی که در تهران تحت پوشش ما هستند و توان اشتغال را دارند مشغول به کار کنیم ولیکن علی رغم اینکه تمامی مقدمات ایجاد شغل فراهم شده ولی متاسفانه استقبال خانواده‌ها در این زمینه کم است.

بیش از 4 هزار نفر از خانواده های تحت پوشش آموزش دیده اند.

مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان مرکز در مورد آموزش خانواده‌های زندانیان گفت: انجمن این ظرفیت را دارد تا همه کسانی که امکان آموزش برای آنها فراهم بوده را آموزش دهد و از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون بیش از 4 هزار خانواده در کلاس‌های آموزشی که بطور حضوری برگزار شده آموزش دیده‌اند و در مورد آموزش رسمی نیز اخیرا تفاهم‌نامه ای فیمابین انجمن حمایت و بنیاد کودک منعقد شده و آنها در یک کار تخصصی به ما کمک می‌کنند تا هر فرزند با استعدادی که انجمن به آنها معرفی کند را بورسیه کنند و در این زمینه محدودیتی ندارند لذا این فرصتی که برای خانواده‌های زندانیان پیش آمده بسیار با ارزش است .

اعطای 30 میلیارد ریال کمک هزینه ودیعه مسکن به خانواده های زندانیان

الوندی در زمینه کمک هزینه ودیعه مسکن با همکاری صندوق امداد ولایت مرتفع شده است بیش از ۳۰ میلیارد ریال از ابتدای امسال در قالب وام‌های ۳۰۰ میلیون ریالی به خانواده‌هایی که نیاز داشتند به عنوان ودیعه مسکن اهدا شد.

وی در پایان از مدیرعامل و مجموعه سازمان رفاه خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران بابت حمایت از انجمن در یاری رسانی به خانواده‌های زندانیان تقدیر و تشکر کرد.

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha