بهمناسبت دهه فجر بههمت بنیاد تعاون زندانیان استان البرز و اداره اشتغال و حرفه آموزی زندانهای استان، کارگاه خیاطی با حضور مدیرندامتگاه کرج و مسئولان بنیاد تعاون البرز با اشتغال زایی ۱۵۰ زندانی در مجموعه کارخانجات ندامتگاه افتتاح و راه اندازی شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اداره کل زندانهای استان البرز، فتحی مدیرکل زندانهای استان البرز ضمن گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر با اعلام این خبر گفت: در راستای توسعه اشتغال پایدار و با هدف توانمندسازی شغلی زندانیان این کارگاه با مشارکت بنیاد تعاون زندانیان استان و مسئولان اشتغال وحرفه آموزی زندانها در مساحتی به متراژ ۵۶۵ مترمربع با اشتغال زایی بیش از ۱۰۰ زندانی راه اندازی گردیده است.
فتحی در ادامه افزود: برای تجهیز و راه اندازی این کارگاه ۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است که روزانه بیش از ۸۰ دست البسه از قبیل انواع لباس کار و پیراهن تولید میشود و این رقم درآینده نزدیک با تلاش مسئولان اشتغال توسعه خواهد داشت.
نظر شما