آزادی یک نفر از زندانیان جرائم غیر عمد با کمک یک خانم خیّر ساوجی

یک خانم خیر ساوجی  با پرداخت بدهی یک  نفر از زندانیان جرائم مالی زمینه آزادی او را فراهم نمود .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندانهای استان مرکزی ، این خانم خیّر ساوجی به مناسبت اعیاد شعبانیه با پرداخت مبلغ 53 میلیون تومان بدهی یک از محکومان مالی زمینه آزادی وی را فراهم و باعث بازگشت او به کانون خانواده شد .

رئیس زندان ساوه با اعلام خبر فوق افزود: این خیّر گرامی ضمن اینکه زمینه ساز آزادی این زندانی گردیده است ، اعلام آمادگی نموده تا نسبت به پرداخت بدهی سایر زندانیان جرائم کم خطر نیز اقدام نماید .

گفتنی است خیّران، نیکوکاران و مردم نوع دوست می توانند برای کمک به آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد و محکومان مالی کمک‌های نقدی خود را به شماره حساب 0216268687001 و یا به شماره کارت 8207- 9985-9918-6037 نزد بانک ملی ایران واریز نمایند.

انتهای خبر /

اخبار «سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی» را در کانال پیام‌رسان «بله» به آدرس https://ble.ir/prisons دنبال کنید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha