همزمان با اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی جشن بزرگی در ستاد اداره کل و زندان مرکزی سنندج برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اداره کل زندانهای استان کردستان، در این جشن و جنگ شادی با اجرای برنامههای مختلف اعم از سخنرانی، مداحی و دف نوازی از فعالان حوزه فرهنگی و رتبه های برتر مسابقات ورزشی زندانیان، پرسنل و سربازان وظیفه تقدیر به عمل آمد.
محمد خسروی مدیر کل زندان های کردستان گفت : دهه فجر، سرآغاز طلوع اسلام، خواستگاه ارزشهای اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا ساخته است.
وی افزود: تلاش همیشگی زندان های استان در برگزاری این جشن ها و برنامه ها ، آماده سازی و باز اجتماعی شدن زندانیان و همچنین افزایش آگاهی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و کاهش جرایم زندانیان است.
شایان ذکر است این مراسم و جنگ شادی در ایام مبارک دهه فجر به طور مستمر در زندان های استان کردستان برگزار می شود.
انتهای خبر/
نظر شما