![دیدار و تکریم مسئولین زندان شهرستان لنجان از خانواده شهید انقلاب ، شهید منوچهر بیات دیدار و تکریم مسئولین زندان شهرستان لنجان از خانواده شهید انقلاب ، شهید منوچهر بیات](https://media.prisons.ir/d/2025/02/06/4/141548.jpg?ts=1738860996000)
به مناسبت ایام الله فجر انقلاب و پاسداشت یاد و خاطره شهدای سرفراز انقلاب اسلامی ، رئیس زندان شهرستان لنجان به همراه تعدادی از پرسنل با خانواده شهید منوچهر بیات ، دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندانهای استان اصفهان ، عبدالرسول سلیمیان در این دیدار ، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، گفت:دهه فجر گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدایی است که در راه ظلم و استبداد ستمشاهی به میدان آمدند و با ایستادگی و ایثار و مبارزات خستگی ناپذیر ، با خون خود ، درخت انقلاب را آبیاری نمودند تا اینک ما در امنیت و آرامش به سر بریم.
سلیمیان ، مادران شهداء را اسوه صبرو ایثار و از خودگذشتگی دانست و گفت:ادامه راه شهدا و پیروی از سیره آنان ، وظیفه ایست بر دوش همه کسانی که عاشق این انقلاب و ارزش های آن هستند.
در این دیدار مادر شهید منوچهر بیات به بیان خاطراتی از آن شهید سرافراز پرداخت و از توجه و حضور مسئولین زندان ابراز قدرانی نمود.در پایان ، با اهداء لوح و هدایای ارزشمند از مادر این شهید بزرگوار تجلیل و قدردانی بعمل آمد.انتهای خبر/
نظر شما