اختتامیه جشنواره تئاتر و سرود زندان‌های سیستان و بلوچستان

اختتامیه بیست و دومین جشنواره تئاتر و سرود با حضور علی ولایتی پور فرماندار زابل ،محمد مرادی معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان‌های استان، ابراهیم جهان تیغی رئیس اداره فرهنگی و تربیتی زندان‌های استان ، تعدادی از روسای ادارات ،پیشکسوتان حوزه هنر و با شرکت زندانیان و سربازان وظیفه و کارکنان به میزبانی زندان زابل برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان‌های استان، محمد مرادی معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان‌های استان در آیین اختتیامیه جشنواره تئاتر، هنرهای نمایشی ، سرود و آواهای مذهبی ، آیینی و محلی زندانهای استان در سخنانی ضمن تشریح اهداف سازمان در حوزه هنر ، بر فعالیت‌های نظامند هنری در همه زندانها تاکید کرد. وی با اشاره به اثرات مثبت فعالیتهای هنری برای زندانیان گفت: این جشنواره ها بخش کوچکی از فعالیتهای هزی در زندانها می باشد.

مرادی در ادامه گفت تلاش و هدف دستگاه قضایی باز پروری ، توانمندسازی و باز اجتماعی نمودن زندانیان هست و از این جهت با همراهی و همکاری حوزه های قضایی سطح استان توانستیم جشنواره بزرگی را در شهرستان زابل برگزار کنیم.

گفتنی است این جشنواره پس از ۳ روز رقابت با معرفی نفرات برتر و برگزیده به پایان رسید.

در این جشنواره نمایش های زندانیان زندان ایرانشهر و زابل به طور مشترک به عنوان برتر انتخاب و به جشنواره کشوری معرفی شدند.

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha