اجرای طرح تلفن همگانی زندانیان در کرمانشاه کلید خورد

در راستای تسهیل خدمات مخابراتی در زندان ها، مدیرکل زندان های استان با مدیر مخابرات منطقه کرمانشاه در نشستی تعاملی بایکدیگر گفتگو کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان های استان کرمانشاه، در راستای اجرای تفاهم‌نامه ستاد سازمان و مخابرات کشور در خصوص راه اندازی تلفن های همگانی مخابرات ویژه زندانیان، محمدی مدیرکل زندان های استان با همراهی رئیس گروه آمار و فناوری اطلاعات اداره کل در نشستی تعاملی با امیری مدیر مخابرات منطقه کرمانشاه دیدار و گفتگو کرد.

امیری مدیر مخابرات منطقه کرمانشاه در این نشست با بیان همکاری‌های خوب هردو دستگاه طی سنوات گذشته در ارائه خدمات مخابراتی و توسعه بسترهای لازم ارتباطی از جمله فیبر نوری در زندان های استان اعلام آمادگی کرد تا این طرح با توجه نیاز و ظرفیت های موجود در زندان های استان آغاز گردد.

محمدی مدیرکل زندان های استان از خدمات و تلاش های مجموعه مخابرات ایران در فراهم نمودن شرایط لازم جهت تسهیل خدمات مخابراتی در زندان های استان با توجه به اهمیت این موضوع قدردانی کرد.
وی در ادامه با بیان گزارشی از وضعیت موجود و نیاز سنجی زندان های استان در اولین گام از این طرح کانون اصلاح و تربیت را در اولویت برنامه مطرح کرد.

گفتنی است در این جلسه به منظور سهولت دسترسی مددجویان، افزایش تعداد تلفن‌های همگانی متناسب با ظرفیت های موجود پیشنهاد و مقرر شد با راه اندازی تجهیزات و خطوط ارتباطی لازم این موضوع محقق گردد.

اجرای طرح تلفن همگانی زندانیان در کرمانشاه کلید خورد

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha