بازدید مسئولین قضایی شهرستان لنجان از زندان

رئیس دادگستری ، دادستان و قضات محاکم حقوقی و کیفری لنجان از زندان این شهرستان بازدید و با زندانیان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندانهای استان ، اصفهان ، به منظور رسیدگی به وضعیت قضائی زندانیان و به میمنت چهل و ششمین سالگردپیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و اعیاد مبارک شعبانیه ، دکتر شاهرخ ، رئیس ، حجت الاسلام کمالی ، دادستان و کلیه قضات دادگاههای عمومی ، کیفری و شعبات دادسرای شهرستان لنجان ، با حضور در زندان ، از نزدیک با زندانیان دیدار و گفتگو کردند.


در این بازدید ، زندانیان با قضات شعبات خود بی واسطه ، درخواستها و مشکلات خود را مطرح و پاسخهای لازم را دریافت و در مواردی ، دستورات لازم جهت تسریع در روند رسیدگی و رفع مشکلات مطرح شده ، از سوی مسئولین قضایی و قضات مربوطه ، صادر شد.


عبدالرسول سلیمیان ، ریس زندان لنجان ، در این دیدار ، گزارشی از روند پایش قضایی زندانیان و اقدامات انجام شده در زمینه های آموزشی، فرهنگی ، بهداشت و درمان ، اشتغال و ... را ارائه نمود.دکتر شاهرخ رییس دادگستری، پس از بررسی و گفتگو با مددجویان ، از عملکرد مطلوب مجموعه اداره زندان در بخشهای مختلف و تعاملات مستمر در خصوص پیگیری وضعیت زندانیان با مجموعه قضایی شهرستان ، قدردانی نمود.

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha