مراکز پایلوت بند«چ» آئین دادرسی کیفری از آموزش نصب پابند الکترونیکی بهره‌مند می‌شوند

مدیر و کارشناسان مرکز مراقبت الکترونیکی در اجرای بند «چ» آئین دادرسی کیفری، نصب پابند را به کارکنان ندامتگاه ورامین آموزش می‌دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل زندان‌های استان تهران، در راستای اجرای ماده ۲۱۷ قانون آئین دادرسی کیفری مراکز پایلوت بند«چ» از آموزش نصب پابند الکترونیکی بهره‌مند می‌شوند.

اجرای بند«چ» یکی از ارفاقات قضایی در زندان‌های استان تهران است که با تلاش متولیان اصلاح و تربیت و دستور مقامات قضایی شامل متهمین می‌شود که در ماده ۲۱۷ آئین دادرسی به آن اشاره شده است.

ماده ۲۱۷ قانون آیین دادرسی کیفری در این باره می‌گوید «به منظور دسترسی به متهم و حضور به موقع وی، جلوگیری از فرار یا مخفی شدن او و تضمین حقوق بزه‌دیده برای جبران ضرر و زیان وی،پس از تفهیم اتهام و تحقیق لازم در صورت وجود دلایل کافی توسط بازپرس صادر می‌شوند.» در ادامه همان ماده و در بند «ب» از قرار التزام به حضور با تعیین وجه التزام نام برده شده است. این قرار، از قرارهای بازداشت موقت، وثیقه و کفالت کمتر شایع بوده و شدت کمتری نیز دارد.

مدیر وکارشناسان مرکز مراقبت الکترونیکی تهران با هدف حفظ حقوق شهربندان، نصب پابند را در ندامتگاه ورامین آموزش می‌دهند تا متهمین پس از اولین جلسه رسیدگی قضایی با نصب پابند تا جلسه نهایی قضایی، در خارج از زندان و در دسترس باشند.

گفتنی است در حال حاضر ندامتگاه‌های ورامین و دماوند به عنوان دو مرکز پایلوت مجری بند«چ» کشور، در اجرای حقوق شهروندی به شهربندان خدمت می‌کنند.

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha