آزادی ۲۴ زندانی بدهکار و نیازمند با حضور معاون قوه قضاییه در استان گلستان

مراسم آزادی زندانیان با حضور حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس مرکز حل اختلاف کشور در گرگان برگزار و به همت نماینده ولی فقیه در استان گلستان و مرکز نیکوکاری مسجد گلشن، ۲۴ زندانی بدهکار و نیازمند از زندان‌ گرگان آزاد شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل زندان‌های استان گلستان،امروز همزمان با حضور معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس مرکز حل اختلاف کشور در استان، مراسم آزادی ۲۴ زندانی بدهکار استان با حضور حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی، حیدرآسیابی رئیس کل دادگستری، اسپانلو دادستان مرکز، غلامرضا سرلک مدیرکل زندان‌ها، حمید وسکوئی مدیرستاد دیه استان گلستان و جمعی از مسئولین و خیرین برگزار شد.

مدیر کل زندان‌های گلستان گفت: مبلغ کل بدهی این زندانیان نیازمند بالغ بر ۶میلیارد تومان بود که با تلاش مددکاران و اعضای شورای حل اختلاف زندان، شکات مبلغ بیش از ۴میلیارد تومان از این بدهی را بخشیدند.

همچنین با کمک آیت الله سیدکاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان ، مرکز نیکوکاری مسجد گلشن گرگان و خیرین، مبلغ ۲میلیارد تومان برای آزادی این زندانیان اهدا شد که امروز این تعداد زندانی بدهکار و نیازمند در آستانه ماه مبارک رمضان از زندان آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

در پایان این مراسم نیز از خیرین فعال در کمک به آزادی زندانیان مالی و نیازمند، تقدیر شد.

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha