
صبح امروز محمد خسروی مدیرکل زندانهای استان کردستان با سید غریب سجادی فرماندار جدید سنندج دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اداره کل زندانهای استان کردستان، صبح امروز ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۳ محمد خسروی مدیرکل زندانهای استان کردستان به همراه رئیس حفاظت اطلاعات، رئیس اداره بازرسی، فرمانده یگان حفاظت و رئیس زندان مرکزی و مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان سنندج با فرماندار جدید سنندج دیدار و گفتگو کردند.
خسروی ضمن تبریک انتصاب شایسته ایشان به تشریح مختصری از فعالیتهای فرهنگی و تربیتی و همچنین فعالیتهای ستاد دیه و انجمن حمایت زندانیان پرداخت و خاطرنشان کرد تعامل و همکاری هرچه بیشتر با فرمانداری سنندج در دستور کار این اداره قرار دارد .
وی در ادامه بر لزوم استفاده از ظرفیتهای فرمانداری سنندج در پیشبرد فعالیتهای عمرانی و همچنین ستاد دیه و انجمن حمایت زندانیان سنندج خبر داد.
در این دیدار لوح یادبودی بهعنوان تبریک به فرماندار سنندج اعطاء گردید.
انتهای خبر/
نظر شما