مسابقات ورزشی جام رمضان در زندان مرکزی سنندج

همزمان با ماه مبارک رمضان، مسابقات ورزشی جام رمضان در رشته های مختلف در زندان مرکزی سنندج برگزار می گردد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندانهای استان کردستان ، مسابقات ورزشی جام رمضان ویژه زندانیان ندامتگاه مرکزی سنندج در رشته های مختلف ورزشی از جمله شطرنج ، دارت و تنیس روی میز از اولین روز ماه مبارک رمضان شروع شده و هر روز در رشته های مختلف در حال برگزاری است.

عباس بهمنی رئیس زندان مرکزی سنندج در این خصوص گفت؛ ایجاد شور و نشاط و گسترش و ترویج فرهنگ‌ ورزش در میان زندانیان از مهمترین اهداف برگزاری این رقابتهاست.

بهمنی افزود: این دوره از مسابقات با رقابت زندانیان ورزشکار در رشته شطرنج شروع شده و با برگزاری مسابقات دارت و تنیس روی میز ادامه دارد و در پایان این رقابت ها نفرات برتر در رشته های مختلف معرفی شده و جوایزی دریافت خواهند کرد.

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha