دیدار مدیرکل زندان‌های استان کردستان با نماینده ولی‌فقیه در استان

مدیرکل زندان‌های استان کردستان به همراه مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان سنندج، رؤسای ادارات ستاد اداره کل و رئیس مرکز بزرگ اسلامی با نماینده ولی‌فقیه دیدار کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل زندان‌های استان کردستان، مورخه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۳ محمد خسروی مدیرکل زندان‌های استان کردستان در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان ضمن گزارشی از عملکرد ستاد دیه استان با اشاره به جایگاه برتر و ممتاز استان در راستای اخذ رضایت شاکی و محکوم لهم و فراهم‌ساختن موجبات صلح و سازش و مصالحه در پرونده‌های دارای محکومیت مالی و جرائم غیرعمدی گفت: این مصالحه به نحوی بوده که مستمراً و به‌کرات در طول سنوات گذشته شکات و محکوم لهم از حجم زیادی از مطالبات مالی خود (محکوم به) گذشت و صرف‌نظر کرده‌اند و این کار بسیار ارزشمندی است.

مدیرکل زندان‌های کردستان در ادامه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته برای برگزاری جشن گلریزان و آزادی زندانیان جرائم غیرعمد پرداخت و بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در استان در پیشبرد فعالیت‌های ستاد دیه و جلب مشارکت خیرین جهت آزادی زندانیان تأکید کرد.

حجت‌الاسلام پورذهبی نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان نیز بیان کرد : کمک به هم نوع را آن هم در شرایط نامناسب معیشتی و مشکلات اقتصادی که بسیاری از افراد جامعه خصوصاً زندانیان و خانواده‌های آنان با آن مواجه هستند، در واقع نوعی ایثار و از خودگذشتگی است و خاطرنشان کرد: کار خیر نزد خداوند متعال همواره از اجر فراوانی برخوردار است.

وی افزود: دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در استان از تمام ظرفیت خود در جهت کمک به ستاد دیه و جمع‌آوری کمک‌های خیرین در راستای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد استفاده خواهد کرد .

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha