
در هفتمین روز از ماه مبارک رمضان، مدیر کل آموزش و پرورش استان قم در منزل یکی از زندانیان بی بضاعت تحت پوشش انجمن حمایت حاضر شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندانهای استان قم، در هفتمین روز از ماه مبارک رمضان، در قالب طرح "سی روز، سی مسئول" دکتر رحیمی مدیر کل آموزش و پرورش استان قم در منزل یکی از زندانیان بی بضاعت تحت پوشش انجمن حمایت زندانیان حاضر شد و ضمن دلجویی از این خانواده، وضعیت تحصیلی فرزندان وی را بررسی کرد.
در این بازدید که حجت الاسلام بنیادی مدیر کل زندانهای استان و سلمان پورمند مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان نیز حضور داشتند مقرر شد مبلغ 100 میلیون تومان در قالب تسهیلات بانکی جهت ارتقای ودیعه مسکن از سوی انجمن حمایت به این خانواده اختصاص یابد و مشکلات ترک تحصیل و فراهم شدن ادامه درس خواندن فرزندان این زندانی نیز توسط اداره کل آموزش و پرورش مرتفع گردد.
همچنین مقرر شد هزینه 2 ترم شهریه باقی مانده دانشگاه فرزند این زندانی توسط انجمن تامین و به حساب دانشگاه واریز تا فرزند وی بتواند در مقطع دانشگاه ادامه تحصیل دهد.
شایان ذکر است همچون روزهای دیگر به این خانواده نیز بسته معیشتی اهداء گردید.
انتهای خبر/
نظر شما