
محفل بزرگ انس با قرآن زندان قائمشهر با حضور میهمانان ویژه این مراسم با شکوه "پارسا انگشتان " قاری برتر و ممتاز بین المللی و گروه تواشیح فاطر بابلسر برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان های استان مازندران، محفل انس با قرآن زندان قائمشهر با حضور نیازی دادستان قائمشهر، طالبی معاون سلامت و اصلاح و تربیت زندان های استان، جمعی از مدیران و کارکنان این مجموعه در نمازخانه زندان برگزار شد .
قاری برجسته استان مازندران آیاتی از کلام الله مجید را تلاوت و حضار از تلاوت دلنشین "پارسا انگشتان" فیض بردند.
همچنین در بخش دیگر این محفل روحانی گروه تواشیح فاطر بابلسر به عنوان یک گروه ممتاز کشوری با اجرای دو اثر بسیار دلنشین و جذاب موجبات رضایتمندی حضار را فراهم آورده و فضای ایجاد شده زندانیان قرآن پژوه را به وجد آورد .
در خاتمه با مداخله رئیس زندان و دادستان شهرستان قائمشهر و ارتباط تلفنی با فرزند یک زندانی قرآن پژوه و فعال بخش فرهنگی موجبات آزادی پدرش را در مجلس انس با قرآن فراهم و زندانی از زندان آزاد و به کانون خانواده بازگشت.
همچنین یکی از کارکنان دادسرای شهرستان قائمشهر یک بسته کمک معیشتی به ارزش 15 میلیون ریال به زندانی آزاد شده اهداء نمود.
انتهای خبر/
نظر شما