21 تن مرغ گوشتی و بیش از 2 تن ماهی توسط زندانیان لاهیجان به بازار عرضه شد

زندان لاهیجان در سال جدید با بهره‌برداری از یک دوره پرورش طیور ۴۵ روزه، موفق به تولید ۲۱ تن مرغ گوشتی و همچنین بیش از 2 تن پرورش ماهی قزل آلا  شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان های گیلان، محمدی اصل مدیر کل زندان های گیلان از تولید 21تن مرغ گوشتی در یک دوره 45روزه و بیش از 2 تن ماهی قزل آلا توسط زندانیان لاهیجان خبر داد.

محمدی اصل مدیر کل زندان های گیلان ضمن تقدیر و تشکر از ریاست و کارکنان زندان لاهیجان در راستای ارتقای برنامه‌های اصلاحی و حرفه آموزی گفت : با هدف اجرای برنامه‌های اصلاحی و تربیتی و توانمندسازی زندانیان، کارگاه‌های اشتغال و حرفه‌آموزی در زندان های گیلان با جدیت در حال فعالیت است و زندانیان با حضور در این کارگاه‌ها ضمن یادگیری مهارت‌های فنی و حرفه‌ای، از طریق کار و تلاش، حقوق دریافت می‌کنند و بخشی از هزینه‌های زندگی خود را تأمین می‌نمایند، و در همین راستا، زندان لاهیجان در سال جدید با بهره‌برداری از یک دوره پرورش طیور ۴۵ روزه، موفق به تولید ۲۱ تن مرغ گوشتی و همچنین بیش از 2 تن پرورش ماهی قزل آلا شد که این طرح علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمد برای زندانیان، گامی مؤثر در جهت خودکفایی و بهبودشرایط زندگی زندایان محسوب می‌شود.

عرضه 21تن مرغ گوشتی و بیش از 2 تن ماهی توسط زندانیان لاهیجان به بازار

مدیرکل زندان‌های گیلان، با اشاره به اهمیت برنامه‌های اشتغال‌زایی در محیط زندان، اظهار داشت:با توجه به تأکیدات ریاست سازمان زندانها ، تلاش و هدف ما تبدیل زندان به محیطی اصلاح‌گر و توانمندساز است که با توسعه کارگاه‌های تولیدی و حرفه‌آموزی، نه‌تنها به کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک کنیم، بلکه زمینه بازگشت موفق زندانیان به جامعه را فراهم سازیم.

وی موفقیت زندان لاهیجان در پرورش طیور را نمونه‌ای از این تلاش‌ها دانست که هم از نظر اقتصادی و هم تربیتی حائز اهمیت است و این اقدامات را در چارچوب سیاست‌های سازمان زندان‌ها در جهت ارتقای کیفیت زندگی زندانیان و کاهش تکرار جرم از طریق توانمندسازی شغلی و حرفه‌ای و استحکام بدنه خانواده بیان کرد

انتهای خبر /

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha