
دورههای مختلف حرفهآموزی برای زندانیان در حال برگزاریست و زندانیان تحت تعلیم مربیان مجرب به یادگیری مهارتهای مختلف میپردازند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان های استان ایلام، مهارتهای شغلی و مورد نیاز بازار کار در زندانهای استان برای زندانیان آموزش داده می شود و زندانیان با کسب گواهی مهارت می توانند پس از اتمام حبس و دریافت تسهیلات اشتغالزایی برای خود شغل ایجاد کنند و کسب درآمد داشته باشند.
جمشید اسکندری مدیرکل زندان های استان ایلام گفت: اکثر زندانیان در دوره های فنی و حرفه ای شرکت کرده اند و بیش از 57درصد از زندانیان در رشته های مختلف موفق به کسب گواهی مهارت شدند که در پایان حبس خود می توانند با دریافت تسهیلات خود اشتغالی که از مرکز امور خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج اعطا می شود، برای خود شغل ایجاد کنند و کسب درآمد داشته باشند.
گفتنی است مرکز ثابت فنی و حرفه ای در زندان مرکزی ایلام مستقر است و دوره هایی چون برق ساختمان، جوشکاری، آرایشگری، مکانیک خودرو، تعمیر لوازم خانگی، معرق کاری، قلاب بافی، گیوه بافی، گوهر تراشی، چرم دوزی، تعمیر موبایل و دستگاه های الکترونیکی و... آموزش داده می شوند.
انتهای خبر/
نظر شما