آئین تکریم و معارفه رئیس زندان اسفراین با حضور مدیرکل زندان‌های خراسان شمالی

با حضور دکتر رنجبر مدیرکل زندان‌های استان، مقامات قضایی و اجرایی و جمعی از کارکنان زندان اسفراین مراسم تکریم غلامعلی قنبری و معارفه محمد محمدی رئیس جدید زندان اسفراین برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان‌های خراسان شمالی، در این آئین از خدمات و تلاش‌های ارزنده غلامعلی قنبری در مدت تصدی ریاست زندان اسفراین تقدیر به عمل آمد و طی حکمی از سوی مدیرکل زندان‌های استان محمد محمدی به عنوان رئیس جدید این مرکز اصلاحی معرفی شد.

دکتر رنجبر مدیرکل زندان‌های خراسان شمالی، با اشاره به اهمیت جایگاه مدیریت در مجموعه‌های زندانبانی اظهار داشت: رئیس زندان در خط مقدم اجرای سیاست‌های سازمان قرار دارد و مسئولیت سنگینی در راستای حفظ نظم، امنیت و اجرای برنامه‌های اصلاحی و تربیتی بر عهده دارد. وی با بیان اینکه تحول در نظام زندانبانی تنها با تکیه بر اصلاح و تربیت امکان‌پذیر است افزود: تغییر نگاه به زندان از یک فضای صرفا نگهدارنده به یک محیط اصلاح‌محور، نیازمند مدیرانی متعهد، دلسوز و نوآور است.

عضو شورای قضایی استان در ادامه سخنان خود از تلاش‌های رئیس اسبق زندان اسفراین قدردانی کرده و انتصاب رئیس جدید را فرصتی تازه برای ارتقاء شاخص‌های عملکردی این مرکز اصلاحی دانست.

در پایان مراسم محمد محمدی رئیس جدید زندان اسفراین نیز طی سخنانی کوتاه، ضمن قدردانی از اعتماد مدیرکل، ابراز امیدواری کرد با اتکال به خداوند متعال و همکاری کارکنان، گام‌های موثری در مسیر بهبود برنامه‌های اصلاحی و صیانت از حقوق زندانیان برداشته شود.

انتهای خبر/

اخبار " سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی " را در کانال پیام‌رسان " بله " به آدرس http://ble.ir/prisons دنبال کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha